Nyt on on takana sekä mammografia, ultra, että ohut- ja paksuneulanäyte.Otettiin nyt varmuuden vuoksi tosi kattavasti, ettei kirurgille jää mitään valittamisen aihetta. Kaksi kertaa paksuneulanäytekin, että olisi varmasti hyvä näyte.

Mammografiassa, niinkuin arvelinkin ei näkynyt mitään.
Kyllähän se oli epämukava homma! Onneksi puristus ei kestänyt kovin kauaa kerrallaan. 4 kertaa kuvattiin. Ultralla vasemmasta rinnasta samasta paikasta kun toinenkin radiologi löysi, löytyi muutos.En etukäteen kertonut kummassa rinnassa se on, etten vaikuta tutkimukseen ja tulokseen. Totesi kyllä, ettei ole tyypillisen syövän oloinen. En jaksa tästä innostua, johan siitä on yhdet tulokset tulleet ja se oli pahanlaatuinen. Tuskin se siitä hyvänlaatuiseksi muuttuu. Jos muuttuu, sekoan varmasti lopullisesti siihen epätietoisuuteen; ollakko vai eikö olla.

Neulanäytteet olivat puudutuksen ansiosta kivuttomia. Ei ole nytkään mitään kipua rinnassa, vaikka puudutusaine on jo lakannut vaikuttamasta. Vertakaan ei tullut kun pikku tippa, vaikka aika iso putkihan se oli! Katsoin vasta näytteenoton jälkeen, ei sillä että olisi hirvittänyt, ajattelin vain ettei turhaa sitten jännitä kroppaa. Rinnan kudos oli niin tiivistä, että kesti kotvasen ennenkuin neula pääsi perille päämääräänsä. Suihkuun saa mennä vasta huomenna ja kahvakuulan ja zumban jouduin perumaan tältä päivältä. Jos huomenna sitten pääsisi zumbaamaan.

Pyysin laittamaan näytteen mukaan vielä huomautuksen:
kiireellinen.
Ensiviikkoon menee jokatapauksessa, koska ollaan jo torstaissa.
Olen nyt oman osuuteni tehnyt.
Herran haltuun muun kanssa!