Planeetat jatkavat majailua epäsuotuisissa asetelmissa aina vaan.. En sitten mennytkään junalla Helsinkiin, koska junaan ei mahtunut! En oikein tiennyt itkisikö vaiko nauraisiko, alkaa tämä huono onni olemaan jo sitä luokkaa, että siitä saattaa muodostua yksi oikein iso vitsi.Hirmu kiireellä rautatieasemalta kotiin ja äkkiä ajamaan Helsinkiin. Olin Töölössä 10 minuuttia myöhässä, mutta kirurgipa oli 15 minuuttia, joten ehdin!

Hän oli samaa mieltä, että patti kannattaa poistaa. Uutta tietoa oli se, että toimenpide voitaisiin tehdä polikliinisenä (tai jotain?) eli se voitaisiin poistaa paikallispuudutuksessa. Pääsisin siis lähtemään heti toimenpiteen jälkeen kotiin ja hintakin putoaisin arvion mukaan noin 700€. Itsesulavat tikit ja sairaslomaa arviolta 10 päivää.

Huomenna soitan Laineelle ja kysyn mikä perjantai hänelle sattuisi jolloin hän aamulla merkkaisi patin langalla ja sitten pitäisi enää saada varattua kolme perättäistä 15 minuutin aikaa kirurgilta. Perjantain viimeiset ajat kello 17.15-18.00. Alan valitettavasti olemaan jo sangen kyyninen, en usko tämänkään ihan helposti onnistuvan.. Huomenna saan jokatapauksessa taas otettua askelen eteenpäin.